تغذیه صحیح برای پیشگیری از ویروس کووید 19
معاون غذا و دارو دانشگاه، بر اهمیت تغذیه صحیح برای پیشگیری از ویروس کووید 19 تاکید کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه، بر اهمیت تغذیه صحیح برای پیشگیری از ویروس کووید 19 تاکید کرد.
به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده اظهار داشت: اگرچه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، ولی در بحران هایی مانند همه گیری ویروس کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود.
وی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله بیمارهای قلبی- عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر مستعد ابتلا به کرونا هستند.
دکتر تقی زاده افزود: ضرورت ماندن در منزل در این دوران، منجر به عاداتی مثل عدم تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، به هم خوردن خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب، ریزه خواری و مصرف مکرر میان وعده های پرکالری می شود که این عوامل خطر می توانند موجی چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماری های غیر واگیر شوند و در نهایت ریسک ابتلاء فرد به کرونا را افزایش می دهند.
وی یادآور شد: در واقع بر هم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماری ها را دارند نیز از تبعات بی تحرکی و تغذیه نامناسب می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: لازم است در شرایط فع
نظر دهید