• 1401/01/07 - 20:25
  • /ZvJ
از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون:

2120 کیلوگرم مواد فاسد در کاشان کشف و معدوم شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کشف و معدوم شدن 2120 کیلوگرم مواد فاسد در نیمه اول تعطیلات نوروزی 1401 در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری با بیان اینکه 3711 مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل طی این مدت  انجام شده است، گفت: در این بازدیدها 11 متخلف به مراجع قضایی معرفی و 8 مرکز غیر بهداشتی تعطیل گردید.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه واحد بهداشت محیط دانشگاه فعالیت خود را از 25 اسفند ماه 1400 آغاز کرده است، افزود: در این ایام از 62  مرکز بین راهی، 390 بازرسی صورت گرفته و از 31 سامانه آبرسانی شهری و روستایی بازدید شده که تعداد 634 کلرسنجی و 55  نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی انجام شده است.

وی از دریافت 44  مورد شکایت از تخلفات بهداشتی در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد و اذعان داشت: خوشبختانه ظرف مدت کمتر از24 ساعت، کارشناسان بهداشت در محل مورد شکایت حاضر و موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در این ایام 10811  نفر با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت در شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه، خدمات دریافت نموده اند.

دکتر دلاوری تصریح کرد: در ایام عید، تعداد 179 نوزاد از نظر کم کاری مادرزادی تیروئید و فنیل کتونوری (PKU) غربالگری شدند و16 نوزاد مشکوک به بیماری کم کار مادرزادی تیروئید شناسایی شد که بعد از پیگیری و تکرار نمونه تعداد 4 نوزاد جهت انجام آزمایش های تکمیلی ارجاع داده شدند.