• 1401/03/17 - 09:04
  • /ZkN

15 هزار متر مربع از اراضی مجاور اتوبان راوند به دانشگاه علوم پزشکی کاشان واگذار می‌شود

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از واگذاری 15 هزار متر مربع از اراضی مجاور پل روی گذر اتوبان راوند به صورت تجمیعی به این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا مفرح، با بیان اینکه این اراضی قبلا به صورت قطعات پراکنده در این منطقه بوده است به صورت تجمیعی به دانشگاه واگذار می‌شود، افزود: استفاده از ظرفیت خیرین منجر به حل مباحث اساسی و مهم خواهد شد و خوشبختانه عملکرد خوب خیرین سلامت منجر به دستاوردهای مهمی در عرصه سلامت شده است.

وی، با اشاره به اینکه آنچه در آینده از ما باقی خواهد ماند همین باقیات صالحات هست، تصریح کرد: همین اقدامات و خدمت به خلق خدا موجب ماندگاری اعمال می شود.

لازم به ذکر است: نشستی در ارتباط با مشکلات مالکیتی زمین های دانشگاه در مجاورت پل روی گذر اتوبان راوند با حضور مالکین مشاعی اراضی مذکور برگزار شد.