اولین نشست سلسله کارگاه های جوانی جمعیت برگزار شد
اولین نشست سلسله کارگاه های جوانی جمعیت با حضور رابطین فرهنگی و قرآنی واحدهای مختلف دانشگاه در سالن رازی دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روان شناس و مشاور خانواده در این جلسه، در خصوص اهمیت فرزندآوری از منظر آیات و روایات و شیوه های تربیت صحیح فرزند سخنانی را بیان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی صالحی، با اشاره به اینکه تربیت فرایندی است مستمر و تدریجی که منجر به تغییر رفتار، نهادینه شدن باورها و کشف و ظهور استعداد می شود، گفت: در جامعه امروز دچار تغییر در جهان بینی هستیم و شیوه تربیت با قدیم فرق دارد.
روان شناس و مشاور خانواده، با بیان اینکه تربیت فرزند نیاز به اطلاعات و دانایی دارد و پیشبرد هر هدف به دو مقوله دانایی (آگاهی) و توانایی (مهارت) نیاز دارد، تصریح کرد: امروزه نه تربیت مدل بالایی صحیح است و نه تربیت مدل پایینی، بلکه تربیت سینوسی باید مد نظر قرار گیرد.
وی، به ساختارهای تربیت سینوسی از جمله: نیاز آری- درخواست نه، مسئولیت دادن برای تربیت پذیری، رویارویی با مشکلات و سختی ها، رویارویی با شکست ها و ناکامی ها، رویارویی با برخی خطرات و تلاش برای رسیدن به برخی خواسته ها اشاره و تصریح کرد: در تربیت صحیح فرزند باید به ارکان تربیت همان ساختار، شیوه و آسیب شناسی توجه کرد.
لازم بذکر است سلسله کارگاه های جوانی جمعیت در دو گروه ویژه کارکنان و رابطین فرهنگی، قرآنی واحدهای مختلف دانشگاه در حال برگزاری است و دارای ساعت آموزشی ضمن خدمت می باشد.
نظر دهید