• 1400/11/20 - 12:14
  • /ZCG

کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر تمدید شد

دبیر علمی کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر، از تمدید مهلت ارسال آثار به این کنگره تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی گفت: نخستین کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر با رویکرد پژوهش های میدانی و کتابخانه ای به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

وی افزود: شرکت در کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر ویژه اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان سراسر کشور می باشد و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز آموزش ضمن خدمت ویژه کارکنان می باشد.

دکتر گیلاسی، محورهای کنگره را ملل، ادیان و مذاهب، خانواده و سبک زندگی، تولید و اقتصاد، قوانین، روش ها و آسیب ها، گفتمان سازی، مطالبه گری و جریان سازی موثر، سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی، آموزش، پرورش، بهداشت و درمان، همه گیری و بحران ها و فرهنگ، هنر، رسانه و فضای مجازی معرفی کرد.

وی اظهار داشت: مقالات برتر پس از بررسی هیات داوران در مجلات علمی پژوهشی چاپ و به مقالات برتر جوایز نفیس اهداء خواهد شد.

•  مهلت ارسال چکیده: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱

• مهلت ارسال مقالات: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

• تاریخ برگزاری کنگره: ۳ و ۴ خرداد ماه ۱۴۰۱

• شماره مستقیم:  ۵۵۱۰۳۵۵۲  - ۰۳۱

لازم به ذکر است علاقه مندان به شرکت در کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر با مراجعه به پوستر کنگره، مقالات خود را به آدرس(کاشان، بلوار قطب راوندی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان) یا مراجعه به وب سایت کنگره ارسال نمایند.