• 1401/01/15 - 09:56
  • /ZHJ
با برگزاری اردوی جهادی انجام شد:

کاشان/ بهره مندی حدود ۱۰۰۰ نفر از مردم مناطق محروم جنوب کشور ازخدمات رایگان دندانپزشکی

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، از بهره‌مندی حدود ۱۰۰۰نفر از مردم استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان از خدمات بهداشتی و درمانی دهان و دندان خبر داد.

دکتر حمیدرضا گیلاسی اظهار داشت: جمعی از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه با حضور در گروه های جهادی کشوری و باهدف خدمت رسانی به محرومان، در ایام نوروز به ارائه رایگان خدمات بهداشتی و درمانی دهان و دندان در مناطق محروم و کم برخوردار پرداختند.

وی، درباره اهداف این اردوها  افزود: به عنوان یک انسان اولا وظیفه خود داریم ضمن کمک به همنوعانمان، دردی از روی دوش مردم کشورمان برداریم و همچنین حس رضایت قلبی که بعد از درمان این عزیزان به ما دست می دهد بسیار دلنشین است.

شایان ذکر است این اردوی جهادی در دو گروه از تاریخ ۲۶ اسفند۱۴۰۰ لغایت ۵ فروردین۱۴۰۱ و گروه دوم از تاریخ پنجم لغایت دهم فروردین ۱۴۰۱ برگزار و بیش از ۱۰۰۰ نفر از مردم از خدمات دهان و دندان ترمیم، کشیدن و پرکردن بهره مند شدند.