• 1401/05/18 - 10:13
  • /Z57

پیام تبریک سرپرست اداره روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

سرپرست اداره روابط عمومی دانشگاه، در پیامی 17 مردادماه "روز خبرنگار" را تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده­ اند. سید شهیدان‌ اهل قلم سید مرتضی آوینی

تقارن ۱۷مرداد ماه امسال روز خبرنگار با عاشورای حسینی بهانه ای شد تا یاد و خاطره بزرگ مردان عرصه اطلاع رسانی کشور از جمله شهید "محمود صارمی" و شهید "غلامرضا رهبر" را گرامی بداریم.

خبرنگارانی که در نگارش خبر از جوهر جان خویش مرکّب ساختند و در سپهر شهادت و ایثار، ستارگانی جاوید شدند و با اقتدا به سرور و سالار آزادگان عالم حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران با وفایش و حضرت زینب کبری سلام الله تعالی علیها، سمبل تعهد، وظیفه شناسی، دلسوزی و آگاهی بخشی شدند.

اینجانب از تلاش‌ها و زحمات خستگی‌ناپذیر همه خبرنگاران، روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و فعالان عرصه قلم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در انعکاس مطلوب رویدادهای این منطقه به خصوص اخبار حوزه سلامت قدردانی می نمایم.

حسن صفری

سرپرست اداره روابط عمومی دانشگاه