نشست هماهنگی اجرای برنامه پزشکی خانواده شهری و نظام ارجاع در شهرستان آران و بیدگل برگزار شد
نشست هماهنگی اجرای برنامه پزشکی خانواده شهری و نظام ارجاع در شهرستان آران و بیدگل با حضور معاون فنی معاونت بهداشت و کارشناسان معاونت های بهداشت، درمان و مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مراکز بهداشت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست در خصوص رفع مشکلات و چالش های اجرای برنامه نظام ارجاع الکترونیک بحث و بررسی شد.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه، با اشاره به توصیه های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تقویت نظام شبکه و با توجه به قوانین و مقرراتهای جاری مبنی بر تکالیف دانشگاه های علوم پزشکی در گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع گفت: لازمه توسعه این طرح تقویت زیرساختهای ارائه خدمات در حوزه پیشگیری است.
دکتر مرتضی پنجه شاهی افزود: کاهش پرداختی از جیب مردم یکی از مهم ترین اهداف اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع است که می تواند موجب ارتقای عدالت و تعالی نظام سلامت شود
دکتر دلاوری تصریح کرد: توسعه شبکه بهداشت و فعال تر شدن آن می تواند ضمن ایجاد اطمینان برای مردم در زمینه رسیدگی های پزشکی، به تقدم بخشی به رویکرد پیشگیری نسبت به رویکرد درمان کمک کند و اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش هزینه ها دارد.
وی افزود: تقویت نظام شبکه و گسترش خدمات، ارتقای سطح سلامت جامعه، افزایش دسترسی عادلانه مردم و بهره مندی از خدمات سلامت فعال و با کیفیت، کارآمد نمودن حمایت اجتماعی و حفاظت مالی از مردم در پرداخت هزینههای سلامت و پاسخگویی به نیازهای سلامت جامعه و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
نظر دهید