• 1400/09/30 - 09:31
  • /Z9F
همزمان با هفته پژوهش

نشست مشترک مسئولین دانشگاه با فعالان دانشجویی در حوزه تحقیقات و انجمن های علمی دانشجویی

نشست مشترک فعالان دانشجویی در حوزه تحقیقات و انجمن های علمی دانشجویی با مسئولین دانشگاه به منظور تبادل نظر و هم اندیشی در مقوله پژوهش برگزار شد.

دکتر حمیدرضا بنفشه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این نشست با اشاره به اهمیت فعالیت در حوزه تحقیقات، بر لزوم همکاری مشترک بین کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن های علمی دانشجویی، توجه ویژه به کیفیت طرح ها و پایان نامه های دانشجویی تاکید کرد.

در ادامه دکتر حامد میرزایی، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی ضمن تقدیر از سرپرست و اعضای سابق کمیته تحقیقات دانشجویی، گزارشی از برنامه ها و فعالیتهای جاری کمیته تحقیقات را ارائه کرد.

سپس تعدادی از اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی و دبیران انجمن های علمی – دانشجویی، نقطه نظرات خود را در خصوص مشکلات و انتظارات از حوزه تحقیقات بیان کردند.

در پایان از پژوهشگران برتر دانشجویی به ترتیب اسامی ذیل با اعطای گرنت ده میلیون ریالی تقدیر بعمل آمد.

مرضیه اکبری، رها صدوقی، مینا یکانی، آذین صانعی، راضیه فرهی، محمد شبانی، محمد جواد غضنفری

• کد خبر : 2061