به همت واحد قرآن و عترت دانشگاه:
نشست فعالان مطالعات حوزه قرآن و سلامت برگزار شد
نشست فعالان مطالعات حوزه قرآن و سلامت در راستای ارتقاء و اعتلای سطح فرهنگی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در سالن حکیم دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این نشست، هدف از تشکیل جلسه را حمایت مادی و معنوی از مراکز علمی و پژوهشی بین رشته ای قرآن و سلامت دانشگاه عنوان کرد.
دکتر علی فخری، در خصوص پیرامون سه محور اصلی مشارکت و جذب دانشجویان فعال قرآنی، توسعه تشکیلات قرآن و عترت و پژوهش در زمینه قرآن و سلامت سخنانی را بیان کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز، بر احیای شورای فرهنگی در دانشکده ها و مراکز درمانی تأکید کرد و گفت: اگر هر دانشکده و بیمارستانی شورای فرهنگی داشته باشد، کارهای فرهنگی بهتر پیشرفت می کند.
حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی، یکی از بهترین راه های مقابله با هجمه های فرهنگی و ضد دینی را توجه به تمامی ابعاد قرآن دانست.
مجتبی نادری مدیر فرهنگی دانشگاه نیز، به تاثیر برنامه ها و پژوهش های قرآنی در سبک زندگی ایرانی و اسلامی اشاره کرد و با تأکید بر فرمایشات رهبری در زمینه اهمیت قرآن، به لزوم تطبیق زندگی انسان ها در آموزه های قرآنی پرداخت.
کارشناس قرآن و عترت دانشگاه نیز، نکاتی را در خصوص فعالیت های قرآنی دانشگاه از ابتدای سال ۹۶ تا کنون بیان نمود .
فاطمه قدرت الهی، ضمن اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های قرآنی کاشان و دانشگاه، ایجاد اداره قرآن و عترت را در جهت گسترش و توسعه فعالیت های قرآنی ضروری دانست.
اعضای جلسه نیز در ادامه، مطالبات خود را در زمینه گسترش و بهبود کیفیت فعالیت های قرآنی بیان کردند.
تآکید بر بحث سلامت و دین، تقویت کار دانشجویی جهت پیشرفت کارهای قرآنی، لزوم ارائه محتوای قرآن به زبان ساده به مردم، توجه به عترت در کنار قرآن، برگزاری دوره های آموزشی روان خوانی و صحیح خوانی قرآن برای دانشجویان و اجرای مسابقات نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در دانشگاه، نقش رسانه و تبلیغات در انجام پژوهش های قرآنی و... از دغدغه های افراد شرکت کننده در جلسه بود.
نظر دهید