• 1401/05/26 - 09:53
  • /Zk7

نشست فعالان فرهنگی پیرامون ازدواج برگزار شد

نشست فعالان فرهنگی پیرامون ازدواج، با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و رابطین فرهنگی دانشکده ها و خوابگاه ها روز سه شنبه مورخ 25/5/1401 در سالن غدیر دانشکده پزشکی برگزار شد.

نشست فعالان فرهنگی پیرامون ازدواج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه در این نشست اظهار داشت: ازدواج و تشکیل خانواده از بنیان‌های اصلی جامعه به شمار می‌رود، پیمان زناشویی و ازدواج در اسلام دارای اهمیت خاصی است و مسلمانان به این امر تشویق شده‌اند.

حجت السلام عباس ابن علی افزود: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: و از نشانه‌های خدا یکی این است که برای شما از جنس خودتان همسر آفرید تا شما در کنار او آرامش پیدا کنید (سوره روم، آیه ۲۱).

وی تصریح کرد: ازدواج یکی از رویدادهای مهم زندگی است و از نظر اجتماعی به عنوان پیوندی با ثبات و هدفمند میان زن و مرد شناخته می‌شود. هرچند ازدواج به عنوان یک عمل ارادی تابع خواست، تمایلات و دیدگاه های فردی است اما زندگی اجتماعی انسان و روابط پیچیده او با پیرامونش، ازدواج را در ارتباطی متقابل با متغیرهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، جمعیتی و ... قرار می‌دهد.

شایان ذکر است: این نشست با موضوع بررسی موانع و فرصت های موجود در واسطه گری، ارائه راهکار، هماهنگی و پایش میزان موفقیت واسطه گری انجام شد.

لازم به ذکر است: همچنین در این جلسه در خصوص مسایل و مشکلات مرتبط با موضوع ازدواج دانشجویان در دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.