• 1401/01/05 - 08:22
  • /ZnJ

مسافران مراقب پخش گاز مونواکسید کربن در فضاهای بسته باشند

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کاشان، از مسافران خواست مراقب پخش شدن گاز مونوکسید کربن در فضاهای بسته باشند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کاشان، از مسافران خواست مراقب پخش شدن گاز مونوکسید کربن در فضاهای بسته باشند.

دکتر حسین ریاحی گفت: با توجه به کاهش دما در کشور، هموطنان عزیز مسافر گاهی اقدام به استفاده از وسایل گرمایشی از جمله پیک نیک در فضاهای بسته و چادرهای مسافرتی می کنند که خطرناک است.

وی افزود: در این صورت لازم است حتماً پنجره‌ها را باز کنند تا گاز مونوکسید کربن حاصل از سوخته شدن پیک‌نیک‌ها و وسایل گرمایشی از فضا خارج شود وگرنه افراد به طور آهسته دچار گازگرفتگی خواهند شد.

وی، با بیان اینکه علائم گازگرفتگی هم ابتدا با سردرد، تهوع، تاری دید و استفراغ همراه است، تصریح کرد: کاهش سطح هوشیاری فرد و در نهایت فوت از علائم گاز گرفتگی است.

دکتر ریاحی تصریح کرد : هموطنان و مسافران عزیز حتماً این هشدارها را جدی بگیرند تا در بهترین روزهای سال نو خدای نکرده با یک غفلت خانواده ها را عزادار نکند.