• 1401/07/20 - 13:35
  • /ZY9

مرمت، نوسازی و استحکام بخشی تیمچه صباغ از موقوفات بیمارستان نقوی کاشان آغاز شد

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از آغاز مرمت، نوسازی و استحکام بخشی بنای تاریخی تیمچه صباغ واقع در بازار کاشان که از موقوفات بیمارستان نقوی می باشد، به همت این اداره خبرداد.

دکتر علیرضا مفرح، با یبان اینکه فاز اول ترمیم و بهسازی این بنای تاریخی در حال اجرا می باشد گفت: تیمچه صباغ یکی از فاخرترین آثار تاریخی بازار کاشان است که بر اثر رانش زمین و فرونشست قسمتی از ساختمان و ایجاد شکاف های عمیق در سازه باعث نگرانی مستاجرین تجاری گردیده بود، با هدف  پیشگیری از تخریب آن  و  با هماهنگی اداره میراث فرهنگی و گردشگری کاشان و شهرداری ناحیه بازار کاشان صورت می گیرد.

وی افزود: هزینه این بازسازی از محل درآمد موقوفات مرکز آموزشی درمانی نقوی کاشان و با مشارکت مستاجرین مستقر در تیمچه، شهرداری ناحیه بازار کاشان و اداره میراث فرهنگی و گردشگری کاشان تامین شده است.

دکتر مفرح تصریح کرد: بازسازی این مجموعه ارزشمند تاریخی اقدامی موثر در جهت ارائه خدمت به مردم منطقه کاشان، گردشگران و به ویژه مستاجرینی که در این تیمچه اشتغال دارند صورت می پذیرد.

گفتنی است: تیمچه حاج حسین صباغ، از آثار تاریخی بازار کاشان از دوره قاجار می باشد و هنوز هم کاربری تجاری خود را حفظ کرده و حجره‌های آن محل کسب و کار فرش‌فروشان قدیمی بازار است.