• 1402/01/16 - 13:54
  • /ZmCa

مراسم جزء خوانی و تلاوت قرآن در دانشگاه برگزار می شود

با فرا رسیدن ماه مبارک، مراسم جزء خوانی و تلاوت قرآن، همه روزه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد بقیه الله دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این ویژه برنامه قرآنی با هدف انس هر چه بیشتر اساتید، کارکنان و دانشجویان با کلام الله مجید و بهره‌مندی از آثار و برکات نورانی این کتاب الهی در ماه بابرکت رمضان، برگزار می شود.
 مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه در این مراسم، از برپایی سنت حسنه جز ء خوانی ماه مبارک رمضان در مسجد تشکر و قدر دانی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی اظهار داشت: با توجه به برگزاری برنامه در ساعت اداری قاریان قران پس از قرائت یک صفحه از ممصحف شریف جهت انجام امور محو له اداری می توانند در محل کار خود حاضر شوند.
لازم به ذکر است مراسم جزء خوانی قران کریم توسط هیات دانشجویی عشاق الولایه با حضور دانشجویان،  کارکنان و اساتید همه روزه از ساعت 17:45کنار قبور شهدای گمنام دانشگاه همراه با اقامه نماز جماعت مغرب وعشاء در مسجد بقیه الله و افطاری ساده برگزار می شود.