• 1401/07/23 - 11:29
  • /Z3a

قول مساعد شهردار کاشان برای تسهیل روند نصب انشعابات آب، برق، گاز مجتمع درمانی خیرساز بیماران تالاسمی و هموفیلی

شهردار منطقه یک کاشان جهت رفع موانع، تسهیل و تسریع امور مربوط به صدور مجوزهای لازم برای نصب انشعابات آب، برق و گاز مجتمع درمانی خیرساز بیماران تالاسمی و هموفیلی قول مساعد داد.

شهردار منطقه یک کاشان جهت رفع موانع، تسهیل و تسریع امور مربوط به صدور مجوزهای لازم برای نصب انشعابات  آب، برق و گاز مجتمع درمانی خیرساز بیماران تالاسمی و هموفیلی قول مساعد داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در بازدید از ساختمان در حال ساخت این مجتمع به همراه محمد مسعود چایچی شهردار منطقه یک کاشان، گفت: این پروژه خیرساز تاکنون 90 درصد پیشرف فیزیکی داشته است.

دکتر علیرضا مفرح، در خصوص این پروژه خیرساز گفت: احداث این پروژه به همت خیر سلامت سید محمد علی امامت از سال 1394 در محله میدان کهنه کاشان (خیابان بابا افضل، کوی شهیدان دقیقی) آغاز گردیده است.

وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت تقریبی 300 متر مربع در سه طبقه و با زیربنای هزار مترمربع در حال احداث است.

گفتنی است بیش از 40 بیماری از جمله بیماران کلیوی نیازمند دیالیز، تالاسمی، هموفیلی، ام اس، پروانه‌ای، متابولیک و ... طبق نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جزء بیماری‌های خاص محسوب می‌شوند.