• 1401/09/22 - 20:16
  • /Zee

عقد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان و خانواده خیر سلامت زنده یاد مصلح

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از عقد تفاهم نامه فی مابین این دانشگاه و فرزندان خیر سلامت زنده یاد حاج علی اکبر مصلح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر علیرضا مفرح گفت: این تفاهم نامه به منظور بهسازی، تعمیرات و توسعه فضای فیزیکی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی زنده یاد حاج علی اکبر مصلح واقع در بیمارستان متینی صورت گرفت.
وی، با اشاره به قدمت مرکز درمانی گوش، حلق و بینی مصلح که با زیر بنای 1500 متر مربع توسط فرزندان زنده یاد حاج علی اکبر مصلح در سال 1381 به بهره برداری رسیده است، افزود: این تفاهم نامه با توجه به نیاز جمعیت منطقه کاشان به بخش های کلینیکی، پارا کلینیکی و آزمایشگاهی و لزوم افزایش فضای فیزیکی انعقاد گردید.
دکتر مفرح تصریح کرد: فرزندان خیر محترم زنده یاد حاج علی اکبر مصلح، موافقت نمودند که  ظرف مدت دو سال نسبت به بهسازی، تعمیرات و توسعه فضای فیزیکی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی زنده یاد حاج اکبر مصلح اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن تاکید بر اجرای تفاهم نامه مذکور، خواستار گسترش این گونه کارهای خیر در جهت بر طرف کردن نیازهای درمانی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل شد.
لازم به ذکر است: در این مرکز کلیه اقدامات پاراکینیکی و درمانگاهی چشم، گوش، حلق و بینی باز از جمله ادیومتری، آنژیوگرافی چشم، لیرز چشم توپوگرافی، اتورفرکتومتری، کراتومتری و سونوگرافی چشم، همچنین  آزمایشات مورد نیاز مراجعین چشم، گوش، حلق و بینی انجام می شود.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست

عقد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان و خانواده خیر سلامت زنده یاد مصلح