• 1400/11/02 - 14:44
  • /Z1G

سویه غالب ویروس کرونا در منطقه کاشان امیکرون می باشد / هشدار به مردم و درخواست از مسئولان

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان گفت: نوع غالب ویروس کرونا در منطقه کاشان امیکرون می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی در ستاد کنترل و مدیریت عفونت های حاد تنفسی کرونا  دانشگاه، با اظهار نگرانی از کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه و افزایش مراجعت بیماران به این مرکز اعلام کرد: براساس مستندات و مطالب ارائه شده، سویه  امیکرون  نوع غالب  ویروس کرونای منطقه شده است.

وی افزود: با توجه به ماهیت این سویه کرونا (انتشار سریعتر و احتمال فرار از آنتی بادی های بدن) و عدم واکسیناسیون 10 درصد از افراد بالای 12 سال در منطقه، احتمالاً در حال ورود به موج بعدی اپیدمی هستیم.

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت کشورهای درگیر موج  این نوع کووید، متاسفانه بیماران مسن و با بیماری زمینه ای وکودکان در معرض خطر بیشتری هستند.

دکتر شجاعی گفت: کمیته علمی کووید توصیه می کند خانم های باردار با هرگونه علائم مشکوک حتما به مراکز نمونه گیری تست کووید مراجعه کنند تا روند غربالگری و پیگیری مراقبت سلامت این عزیزان از طریق شبکه بهداشت صورت پذیرد.

لازم به ذکر است: ستاد کنترل و مدیریت عفونت های حاد تنفسی کرونا  با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار گردید.