• 1401/12/15 - 13:35
  • /ZTza

سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شد

با پذیرش استعفای دکتر فخری از سوی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر اعظم باقری به عنوان سرپرست جدید معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در حکم دکتر کورش ساکی آمده است:

دکتر اعظم باقری

عضو محترم هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه

سلام علیکم

نظر به تجارب و تعهد ارزنده سرکار عالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب می‌شوید. انتظار می رود با مدیریت شایسته امور در جهت دستیابی به اهداف مورد انتظار اینجانب شامل:

برنامه ریزی جهت ایجاد بستر مناسب به منظور رشد و شکوفایی استعداد دانشجویان در زمینه های مختلف

انجام اقدامات لازم جهت تحقق اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآنی

پر کردن اوقات فراغت دانشجویان به منظور ایجاد ارتقاء باورهای دینی و ملی و ارتقاء سلامت دانشجویان

ایجاد بستر لازم جهت مشارکت فعال و حداکثری دانشجویان در برنامه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی

حمایت از تشکل ها و کانون های فرهنگی اجتماعی و سیاسی دانشجویان و توزیع عادلانه امکانات میان آن ها اتخاذ تمهیدات لازم در راستای تامین نیازهای رفاهی و ... دانشجویان

نظارت بر عملکرد واحدهای تابعه و سعی در رساندن به وضعیت مطلوب

اقدام نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال در اجرای منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی در انجام مسئولیت‌های محوله موفق و موید باشید.

دکتر کورش ساکی

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی