• 1401/01/28 - 13:39
  • /ZnK
با هدف بررسی عملکرد و ارزیابی برنامه ها

سرپرست دانشگاه از معاونت بهداشت بازدید کرد

سرپرست دانشگاه با هدف بررسی عملکرد و ارزیابی برنامه های سال 1401، از معاونت بهداشت دانشگاه روز یکشنبه 28 فروردین ماه بازدید کرد.

به گزارش وبدا، سرپرست دانشگاه، در این بازدید از زحمات همکاران حوزه بهداشت خصوصاً در بحث پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 و واکسیناسیون کرونا تقدیر و تشکر نمود.

دکتر کورش ساکی در این بازدید، به منظور آشنایی بیشتر با مدیران و کارکنان این حوزه تشکیل جلسه داد.

در این جلسه، مدیران و کارکنان واحدهای محتلف معاونت بهداشت دانشگاه به معرفی خود و فعالیتهایشان و بیان دیدگاه ها و نظراتشان پرداختند.

دکتر ساکی نیز در پایان جلسه با بیان اهمیت فعالیتهای حوزه بهداشت در سلامت مردم، برنامه های سال جدید را مورد ارزیابی و تحلیل قرار داد و نکاتی را برای ارائه خدمات بهتر به مردم بیان نمود.