میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 04 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/05/31 - 12:56
  • 214
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZRVS
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

رشد چشمگیر آمار صدور پروانه‌های بهداشتی/ افزایش 33 درصدی بازرسی از واحدهای تولیدی و انبارهای نگهداری از مواد غذایی

دکتر شهاب‌الدین گفت: از ابتدای سال جاری مجوز بهره برداری 6 واحد تولید کننده مواد صادر و 99 درصد صدور، تمدید و اصلاح پروانه‌های بهداشتی ساخت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگویی با اشاره به برنامه‌های اجرایی تحولی در این معاونت در سال‌های اخیر عنوان کرد: معاونت غذا و دارو کاشان همسو با طرح‌های سازمان، تحولاتی از جمله طرح ساماندهی نظام بازرسی و نظارت بر واحدهای تحت پوشش و تجهیز آزمایشگاه کنترل در راستای پایش محصولات غذایی، آرایشی و همچنین شرکت در طرح تحقیقاتی را تجربه کرده است.

 

دکتر محمداسماعیل شهاب‌الدین از تشدید نظارت و بازرسی بر واحدها و مراکز تولیدی تحت پوشش خبر داد و اظهار کرد: تعداد بازرسی از واحدهای تولیدکننده و انبارهای نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش از سوی این معاونت افزایش 33 درصدی داشته است.

 

وی اضافه کرد: در زمینه نظارت بر واحدهای عرضه‌کننده لوازم آرایشی و بهداشتی سطح عرضه نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل آمارها افزایش  100 درصدی را نشان می‌دهد.

 

دکتر شهاب‌الدین با بیان این که بررسی و صدور مجوز بهره‌برداری واحدهای تولیدی مواد غذایی از وظایف معاونت‌ غذا و دارو به شمار می‌آید، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری مجوز بهره برداری 6 واحد تولیدکننده مواد غذایی توسط معاونت غذا و دارو صادر شده است.

 

وی با اشاره به رشد چشمگیر آمار صدور پروانه‌های بهداشتی خاطرنشان کرد: در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری 99 درصد صدور، تمدید و اصلاح پروانه‌های بهداشتی ساخت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام شده است.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 131776
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین