• 1402/07/19 - 10:17
  • /ZtjB

دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان از جبهه مقاومت اسلامی فلسطین حمایت کردند

دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان روز سه شنبه ۱۸ مهر ماه سال جاری بعد از اقامه نماز ظهر و عصر از جبهه مقاومت اسلامی فلسطین حمایت کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد کریم زاده از رزمندگان وجانبازان شجاع دفاع مقدس در این مراسم، به بیان روایتگری و خاطرات هشت سال دفاع مقدس پرداخت.

وی گفت: نوجوانان وجوانان میهنمان در زمان جنگ تحمیلی شور واشتیاق زیادی برای حضور در جبهه ها داشتند. آنها با اینکه سن وسال زیادی نداشتند و با مخالفت های شدید خانواده هاروبرو بودند ولی همچنا ن عشق حضور در جبهه و حتی خط مقدم در وجودشان شعله ور بود.

کریم زاده در ادامه سخنان خود، شجاعت، عشق به شهادت، میهن دوستی و احترام به والدین را از خصوصیات بارز جوانان نسل انقلاب برشمرد.

لازم به ذکر است نماز جماعت ظهر وعصر در کنار قبور شهدای گمنام برگزار شد و با پخش شیرینی بین نمازگزاران پیروزی های اخیر ملت فلسطین وجبهه مقاومت گرامی داشته شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی