• 1400/09/14 - 14:24
  • /ZuE
در یازدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری سیمرغ؛

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با کسب چهار مقام درخشیدند

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، چهار رتبه برتر بخش ادبی و هنرهای تجسمی جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری سیمرغ را از آن خود کرد.

به گزاش وب دا، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: سهیل باقری دانشجوی رشته پزشکی، الناز پرویزی دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت و نرگس کیانوش در بخش عمومی موفق به کسب مقام در این جشنواره شدند.

وی افزود: ۳۸ هزار اثر از دانشگاه در بخش های ادبی، فیلم و هنرهای تجسمی از دانشگاه  و شهرستان در این جشنواره ثبت شد.

دکتر گیلاسی تصریح کرد: نقش هنر در همه عرصه‌ها از جمله عرصه سلامت بسیار اثربخش می باشد و امیدواریم از این به بعد هم شاهد رشد و شکوفایی بیشتر از سوی تمامی دانشجویان باشیم.

وی اظهار داشت: این جشنواره فرصت بسیار خوبی جهت بهره مندی از ظرفیت دانشجویان دارد؛ به نحوی که شرکت کنندگان جشنواره می توانند وارد بازار کار و حمایت شوند.

دکتر گیلاسی، ضمن تبریک به دانشجویان پرتلاش دانشگاه و آرزوی موفقیت روز افزون برایشان بیان کرد: وقتی هنرمند خود از خانواده بهداشت و درمان باشد درد زحمت‌کشان این عرصه به‌خصوص مدافعان سلامت را به‌خوبی درک می‌کند و در تلاش است که کاری فاخر، ارزشی و ماندگار تولید کند.

وی، از زحمات و تلاش های همکاران در دبیرخانه دانشگاهی جشنواره و مدیریت فرهنگی تشکر و قدردانی نمود.

اسامی مقام آوران و افتخارآفرینان دانشگاه علوم پزشکی کاشان به شرح ذیل می باشد:

سهیل باقری( دانشجوی رشته پزشکی) در بخش هنرهای تجسمی/رشته خوشنویسی معلی/عنوان اثر میخانه عشق / مقام اول

سهیل باقری ( دانشجوی رشته پزشکی) در بخش هنرهای تجسمی /رشته خوشنویسی نقاشی خط/عنوان اثر دلتنگی /مقام اول

الناز پرویزی ( دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت) در بخش هنرهای تجسمی//رشته پی نما/عنوان اثر کرونا زامبی/مقام اول

نرگس کیانوش (بخش عمومی) در بخش ادبی/رشته نثر طنز/عنوان اثر ارادتمندنامه ای به کرونا/ مقام دوم

لازم به ذکر است تاکنون یازده دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری سیمرغ برگزار شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان دوره‌های دوم و یازدهم این رویداد فرهنگی و هنری بوده است.

• کد خبر : 2024