• 1402/04/17 - 10:01
  • /ZRXa

جلسه کمیته رصد و پایش جوانی جمعیت برگزار شد

جلسه کمیته رصد و پایش جوانی جمعیت با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیران حراست، بازرسی، روابط عمومی، دانشجویی و فرهنگی و سایر اعضا در دفتر معاونت روز چهارشنبه مورخ ۱۴ تیرماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اشرف مظاهری مدیر دانشجویی و طیبه اله وردیان سرپرست مدیریت امور فرهنگی در این جلسه، گزارش مفصلی از اقدامات انجام شده در زمینه اقدامات کمیته فرهنگی (قرارگاه جوانی جمعیت) را ارائه دادند.

شایان ذکراست برگزاری کارگاه آموزشی جوانی جمعیت با موضوع فرزندآوری وتربیت فرزند به سبک زندگی اسلامی- ایرانی با حضور دکتر سعید عزیزی، اجرای پرواز بادبادک ها و کاشت درخت با هدف تشویق خانواده های دانشجویانی که درطی یکسال اخیر افزایش فرزند داشته اند، ازجمله اقدامات مهم این کمیته بود.

بازرس ستاد مرکزی و نماینده حراست نیز در پایان جلسه، پس از استماع این گزارش، به بحث و تبادل نظر در خصوص اقدامات انجام شده کمیته فرهنگی پرداخت.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی