• 1401/08/18 - 14:22
  • /ZBb

ثبت نام بیست و هفتمین جشنواره قرآنی و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز و سازمان های تابعه این وزارتخانه شامل شش بخش آوایی، ادبی، پژوهشی، فناوری، معارفی و هنری و ۵۳ رشته می باشد و در مرحله دانشگاهی و سراسری اجرا خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با اعلام این مطلب، از کلیه جامعه دانشگاهی برای شرکت در این جشنواره دعوت کرد.

دکتر علی فخری گفت: این جشنواره شامل ۶ بخش و ۵۳ رشته می باشد و هر شرکت کننده مجاز به انتخاب حداکثر 6  بخش و از هر بخش یک رشته می باشد.

وی، در خصوص نحوه ثبت نام تصریح کرد: کارکنان، اساتید و دانشجویان می توانند جهت ثبت نام یا به رابط آموزشی واحد محل خدمت خود مراجعه کنند و یا با مرکز قرآن و عترت دانشگاه با شماره تلفن ۵۵۱۰۳۵۵۲ ۰۳۱ تماس بگیرند و هم چنین در وبسایت quran.behdasht.gov.irثبت نام نمایند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه یادآور شد: شرکت در این دوره برای کلیه کارکنان دانشگاه تا سقف ۱۲ ساعت آموزشی عمومی ضمن خدمت (در صورت کسب حدنصاب نمره) و اعضای هیات علمی دانشگاه امتیاز فرهنگی معادل ۱۲ ساعت آموزشی می باشد.

لازم به ذکر است: ثبت نام جشنواره از ۱۵ آبان شروع شده و شرکت کنندگان فرصت دارند تا ۱۵ آذر ثبت نام کنند و زمان دقیق آزمون های کتبی و آوایی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است: هم چنین پوستر و آئین نامه جشنواره و فایل pdfمنابع آزمون در۶۵۴۳ share folder p قابل دسترسی می باشد.

برای مشاهده منابع آزموناینجا کلیک نمایید.

برای ثبت نام اینجا کلیک نمایید.

آیین نامه اجرایی جشنواره