• 1401/02/15 - 13:07
  • /ZcL
اقدام جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

تهیه دارو از طریق ارسال پیام به شماره ۰۹۹۲۳۲۳۸۶۷۷

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شهروندان کاشان و آران و بیدگل می توانند به منظور راهنمایی جهت تهیه و تامین داروهای کمیاب خود به شکل غیر حضوری اقدام کنند.

به گزارش وب دا، در اطلاعیه این معاونت آمده است: همشهریان گرامی می توانند برای تهیه کلیه داروهایی کمیاب خود، تصویر واضح نسخه، کد ملی و یا نام دارو را به شماره 0992328677 در واتساپ و یا ایتا ارسال نمایند.

پس از راهنمایی، عکس حواله برای بیمار و موسس داروخانه ارسال می شود و بیمار به داروخانه مورد نظر مراجعه می کند.
کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ساعات اداری پاسخگوی شهروندان  هستند.