• 1401/06/16 - 14:41
  • /ZD8

تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت از سه پزشک نمونه دانشگاه

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سه پزشک نمونه شاغل در دانشگاه تقدیر و تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سعید کریمی، طی نامه ای از زحمات دکتر اسماعیل فخاریان متخصص جراحی مغز و اعصاب، دکتر رضا رزاقی متخصص عفونی و دکتر فرزانه بیکی پزشک دانشگاه تقدیر کرد.

در این تقدیر نامه آمده است:

خدمت صادقانه و بی‌ریا توفیق است که نصیب انسان های بی ادعا توانمند و شایسته می گردد و پاداش آن نزد قادر متعال همواره جاودانه خواهد بود و تقدیر از آن برگ سبزیست نثار لیاقت وظیفه شناسی و مجاهدت هایی که در راستای تحقق اهداف عالی نظام سلامت و اعتلای بهداشت و درمان کشور صورت پذیرفته است.

بدین وسیله تلاش‌ها و ایثارگری‌های جنابعالی که همواره با عمل به مسئولیت اجتماعی و تعهد به سوگند خویش در جهت کاهش آلام بیماران همراه بوده است را ارج نهاده و زحمت اثربخش شما در درمان بیماران صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم و از درگاه ایزد منان سلامتی و توفیق روز افزونتان را خواستارم.