میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 18 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1399/12/20 - 12:25
  • 673
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZFQ
به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر عنوان شد:

تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری ها

معاون درمان دانشگاه گفت: تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری هاست.

معاون درمان دانشگاه گفت: تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری هاست. 


به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری، به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس (20 اسفند) افزود: امروزه در تمامی سیستم های بهداشتی و درمانی جهان به ارائه خدمات غذایی سالم و ایمن همراه با رژیم درمانی، اموزش و مشاوره تغذیه توجه ویژه ای می شود و از این طریق می توان به کاهش عوارض بیماری ها، کاهش زمان بستری، تقلیل هزینه های درمانی، افزایش رضایتمندی بیماران، افزایش کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و نهایتا ارتقاء سلامت جامعه دست یافت. 


وی، نقش دانش آموختگان رشته علوم تغذیه در کنار سایر اعضاء تیم درمان در مدیریت هرچه بهتر بحران کووید 19 را انکارناپذیر برشمرد و تصریح کرد: تدابیر لازم و اقدامات مناسب جهت ارائه خدمات غذایی و تغذیه بالینی طبق دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع جهت بیماران مبتلا به کویید 19 توسط این عزیزان انجام شده است. 


معاون درمان دانشگاه، ضمن بیان اینکه کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی از مهره های کلیدی نظام سلامت به شمار میروند، از زحمات دلسوزانه کارشناسان تغذیه بیمارستان ها در امر مدیریت فرایند خدمات غذایی، مشاوره تغذیه، آموزش و رژیم درمانی و تنظیم برنامه غذایی بیماران تشکر نمود و روز جهانی رژیم درمانگر را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1521
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین