• 1400/12/16 - 08:49
  • /ZxH
سرپرست دانشگاه در آران و بیدگل:

تعالی و ارتقای سازمان مهم ترین اولویت حوزه سلامت است

سرپرست دانشگاه، تعالی و ارتقای سازمان را مهم ترین اولویت حوزه سلامت عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر کورش ساکی در نشستی با مسئولین شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، اظهار داشت: تعالی و ارتقای حوزه سلامت زمینه ساز ارائه خدمات باکیفیت و مطلوب به جامعه است.

وی، ضمن تاکید بر تعیین شاخص ها، امتیازات و نقاط قوت و ضعف، گفت: تمام تلاش مجموعه دانشگاه در جهت انجام وظیفه و خدمات دهی هرچه بهتر به مردم شریف این منطقه می باشد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این نشست، اظهار داشت: شهر آران و بیدگل از سال 75  به شهرستان تبدیل شده و در حال حاضر چهار شهر و 11 روستا را تحت پوشش خود دارد.

دکتر اعظم باقری، با اشاره به جمعیت 120 هزار نفری این شهرستان افزود: این شهرستان با توجه به گستردگی زیاد به خصوص قرار گرفتن در منطقه کویری و توریستی نیاز به خدمت رسانی بیشتری دارد.

وی، در ادامه به ارتقای شاخص های بهداشتی در این شهرستان پرداخت و افزود: اجرای برنامه های هدفمند فرزند آوری از جمله اقدامات در دست اجرا در این منطقه می باشد.

وی، در ادامه به شاخص های حوزه درمان اشاره و مشارکت و تعامل خیرین سلامت را در این شهرستان بسیار بالا عنوان کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، همچنین به بیان مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان این منطقه پرداخت.

دکتر علی یوسفیان معاون درمان شبکه بهداشت درمان و رئیس بیمارستان سیدالشهداء (ع)، دکتر محسن قمصری معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان و دکتر مریم رضوی رئیس بیمارستان ثامن الحجج (ع)  آران و بیدگل نیز در این نشست، به بیان عمکرد و اقدامات، شاخص ها و نقاط قوت و ضعف حوزه تحت پوشش خود پرداختند.