• 1400/10/28 - 12:54
  • /ZVF
دیدار با خانواده شهید محسن خادم شهید مدافع سلامت

به مناسبت روز تکریم از مقام مادران و همسران معظم شهداء

با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مشاور رئیس و مدیر امور ایثارگران دانشگاه، مسئول بسیج جامعه پزشکی و مشاور رییس در امور بانوان با خانواده شهید محسن خادم دیدار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این دیدار گفت: نام گذاری سالروز وفات حضرت ام البنین (س) به نام روز تکریم مادران و همسران شهداء، فرصتی برای تجدید بیعت با شهدای گرانقدر و ارج نهادن به مقام والای مادران صبور و همسران گرامی شهدای سرافراز است.

دکترکورش ساکی افزود: مادران و همسران بزرگوار شهدا با الگو گرفتن از این بانوی عظیم الشان و تکیه بر ایمان، ایثار و از خودگذشتگی، صبر و استقامت توانستند سختی از دست دادن عزیزانشان را تحمل کنند.

وی اظهار داشت: نسل امروز و آینده باید نسبت به فداکاری و ایثار مادران و خانواده شهدا و ایثارگران آگاه شوند.

وی تصریح کرد: شهدای مدافع سلامت در امتداد راه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم آل الله و امنیت کشور به مقام قرب الهی دست یافتند و انشاءلله که ما بتوانیم قدردان فداکاری آنان باشیم.

در این دیدار خانواده شهید محسن خادم به بیان خاطراتی ازشهیدشان پرداختند و در پایان با اهدای لوح تقدیر، هدیه و دسته گل از خانواده شهید خادم تقدیر شد.