• 1401/09/13 - 12:25
  • /Zod

بسیج دانشجویی دانشگاه رتبه برتر در جشنواره مالک اشتر استان اصفهان را کسب کرد

سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه، از کسب رتبه برتر بسیج دانشجویی این دانشگاه در جشنواره مالک اشتر استان اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مجتبی نادری گفت: در راستای تحقق و تدابیر فرمانده معظم کل قوا و براساس ارزیابی‌های انجام شده مبتنی بر فرآیند دومین جشنواره دانشجویی مالک اشتر استان اصفهان در وضعیت و عملکرد سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۰ بسیج دانشگاه موفق به کسب این رتبه شد.

وی اظهار داشت: برترین رده در عرصه مطالبه گری و گفتمان سازی، شایسته تقدیر در عرصه جهادی و شایسته تقدیر در عرصه کنشگری اجتماعی فرهنگی از عناوین کسب شده توسط این تشکل دانشجویی می‌باشد.

نادری، بسیج دانشجویی را تشکیلاتی فرهنگی و اثرگذار در روند فعالیت‌ های سیاسی و تشکیلاتی نهادهای دانشجویی و جریان سازی فرهنگی در دانشگاه برشمرد.

وی، کسب رتبه‌های برتر را به بسیجیان و جامعه علوم‌ پزشکی کاشان تبریک و تهنیت گفت و توفیقات روز افزون را در تحقق آرمان‌های والای شهدای گرانقدر و امام شهیدان (ره) و نیز منویات ولی امر مسلمین، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از درگاه خداوند تبارک و تعالی مسئلت کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی