میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 02 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/07/25 - 12:27
  • 131
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZwRT

برگزاری نشست آموزشی ویژه مربیان و رابطین بهداشت مدارس آران و بیدگل

به منظور پیشبرد برنامه های بهداشت مدارس در سال تحصیلی جاری، جلسه توجیهی آموزشی ویژه مربیان و رابطین بهداشت مدارس آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس، هدف از برگزاری جلسه را توانمندسازی رابطین بهداشت مدارس جهت کنترل و پیشگیری از بیماری های واگیر همچون پدیکلوز و پیگیری سایر برنامه های بهداشتی عنوان کرد.

 

لیلا داروغه ضمن بیان ضرورت انجام مراقبت و واکسیناسیون برای دانش آموزان، گفت: واکسیناسیون دانش آموزان در پایه های تحصیلی اول ابتدایی و دهم و به منظور پیشگیری از ابتلا و شیوع بیماری های واگیر قابل پیشگیری با واکسن انجام می شود و پیگیری و ارجاع دانش آموزانی که واکسن دریافت نکرده اند ضرورت دارد.

 

در ادامه کارشناس برنامه پدیکلوزیس مرکز بهداشت، در خصوص راه های شناسایی، نحوه انتقال، راه های پیشگیری و مبارزه با شپش سر آموزش های لازم را ارائه داد.

 

محمد بلندی افزود: مهم ترین امر در مهار شپش دانش آموزان، بازدید مرتب موی سر آنها توسط مربیان و رابطین بهداشتی مدارس و ارجاع سریع موارد آلوده به مراکز سلامت برای درمان فرد آلوده به همراه خانواده و اطرافیان وی می باشد.

 

محمد حسین رضایی کارشناس اورژانس 115 شهرستان، در خصوص احیاء قلبی ریوی پایه اذعان داشت: عملیات احیا سریع و موثر از سوی افراد آموزش دیده حاضر در صحنه می تواند منجر به برگشت موفق خودبه خودی گردش خون و زنده ماندن و نجات فرد آسیب دیده شود.

 

وی  به ارائه آموزش گام به گام احیای قلبی ریوی به صورت عملی پرداخت و تاکید کرد: اگر عملیات احیا در طی 4 تا 6 دقیقه پس از ایست قلبی انجام شود از صدمات وارده به مغز در اثر کمبود اکسیژن جلوگیری می شود. چنانچه عملیات احیا بلافاصله بعد از ایست قلبی ریوی شروع شود، شانس زنده ماندن فرد 2 تا 3 برابر است.

 

وی اضافه کرد: در صورتی که افراد جامعه آموزش لازم را در مورد احیای قلبی ریوی پایه دریافت کنند، می توانند تا زمان رسیدن نیروهای امدادی عملیات احیا را انجام دهند تا شانس زنده ماندن بیمار را به طرز قابل توجهی افزایش دهند.

 

در پایان کارشناس برنامه سلامت مادران مرکز بهداشت، با اشاره به شعار هفته ملی سلامت بانوان، در خصوص غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان توضیحات مبسوطی برای بانوان حاضر در کلاس ارائه داد.

 

اکرم سادات متولی به نکات بهداشت عمومی بانوان، آگاهی و نگرش زنان نسبت به انجام تستهای غربالگری سرطان پستان، ارتقای رفتار‌های پیشگیری‌کننده از سرطان پستان (خودآزمایی، معاینه بالینی، ماموگرافی) و روش های تشخیص زودرس بیماری سرطان پستان اشاره کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 134779

تصاویر

کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین