• 1400/12/16 - 08:30
  • /ZtH

برگزاری مانور خودرویی واکسیناسیون در کاشان

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، از برگزاری مانور خودرویی واکسیناسیون در کاشان در تاریخ 15/12/1400 خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود دهقانی گفت: این مانور با توجه  به اجرای گام ششم طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مبتنی بر" مشارکت مردمی ، واکسیناسیون حداکثری و استفاده از فناوری های نوین" و با هدف ارتقای پوشش واکسیناسیون کووید- 19و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح شهرستان کاشان برگزار می شود.

وی افزود: مرکز بهداشت شهرستان کاشان با مشارکت نیروی انتظامی، ناحیه مقاومت بسیج ، جمعیت  هلال احمر، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری  و فوریت های پزشکی ، مانور خودرویی جهت ترغیب  و اقناع سازی جامعه به دریافت واکسن کووید-19 برگزار می کند.

دکتر دهقانی تصریح کرد: در راستای ریشه کنی این ویروس منحوس نیاز به همکاری آحاد جامعه به خصوص در انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی داریم.