• 1402/08/17 - 11:49
  • /ZkGP

برگزاری دوره های آموزشی آنلاین کاربردهای فناوری های نوین در آموزش پزشکی

معاون آموزشی دانشگاه، از برگزاری دوره های آموزشی آنلاین کاربردهای فناوری های نوین در آموزش پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید مهدی رسولی منش گفت: واحد رشد و بالندگی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با همکاری مرکز آموزش مجازی و در راستای اجرایی سازی آئین نامه جدید اصول و فنون ایفای نقش استادی و همچنین شاخص های کارگروه توسعه آموزش و فناوری های نوین ارتقاء یادگیری این دوره های آموزشی را برگزار می کند.

وی افزود: دوره های آموزشی آنلاین کاربردهای فناوری های نوین در آموزش پزشکی با همکاری کارگروه منطقه ای توسعه آموزش و فناوری های نوین ارتقاء یادگیری کلان منطقه هفت در 9 هفته برگزار خواهد شد. شروع دوره از 16/08/1402 تا 12/10/1402 سه شنبه های هر هفته از ساعت 12:30 الی 14:00 بصورت آنلاین برگزار می شود.

شرکت در این دوره ها برای کلیه اعضای هیات علمی به منظور ارتقاء پایه سالیانه الزامی می باشد.

علاقمندان می بایست از طریق لینک زیر در دوره ثبت نام نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آموزشی