امروز : 06 مهر 1403

• 1403/07/03 - 13:03
  • /Z7JS

برگزاری آیین «میثاق با شهدا» به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه

به مناسبت هفته دفاع مقدس، آیین «میثاق با شهدا» در جوار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه صبح امروز(3 مهرماه) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،این مراسم با حضور مسئولان شهرستان و دانشگاه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و تجدید میثاق با آرمان‌های آنان برگزار شد.

در این آیین، سخنرانان به بیان نکاتی در اهمیت دفاع مقدس و نقش شهدا در حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور پرداختند. همچنین، حاضران با قرائت فاتحه و نثار گل به شهدای گمنام ادای احترام کردند.

تجلیل از خانواده های شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برنامه پایانی این مراسم بود.

این مراسم به عنوان یک فرصت برای یادآوری ارزش‌های ایثار و فداکاری شهدا و تبیین نقش آنان در تاریخ کشور، مورد توجه قرار گرفت و نشان‌دهنده عزم و اراده جامعه دانشگاهی در پاسداشت یاد شهدا است.

حضور مسئولان و دانشجویان در این آیین، نمادی از همبستگی و اتحاد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود.