برقراری یک ارتباط درست یک مهارت اکتسابی است
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: برقراری یک ارتباط درست یک مهارت اکتسابی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محبوبه سنبلی در دومین کارگاه آموزشی با عنوان "مهارتهای موثر در ارتباط" برای سربازان همیار سلامت پادگان شهید کبریایی افزود: ارتباط اولین ضرورت یک زندگی اجتماعی است.
وی تصریح کرد: توانایی برقراری ارتباط درست یک مهارت است و هیچ فردی با چنین مهارتی به دنیا نمی آید، بلکه افراد در طی دوران زندگی به تدریج این مهارت را می آموزند.
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، ضمن بیان اهمیت نقش ارتباطات سالم در تامین سلامت روانی فرد و جامعه، ادامه داد: ارتباط مؤثر به ما کمک میکند تا بتوانیم بهطور کلامی یا غیرکلامی و مناسب با فرهنگ جامعه، نظرات، عقاید، خواستهها و نیازهای خود را ابراز و به هنگام نیاز از دیگران درخواست کمک و راهنمایی نماییم.
با بیان اینکه اکثر شکست ها و ناکامی هایی که در زندگی روزمره با آن روبرو هستیم عدم آگاهی از شیوه های درست برقراری ارتباط با اطرافیان است، یادآور شد: کسب مهارت های ارتباطی یکی از مهمترین و کارآمدترین آموزش ها در جهت پیشرفت است.
وی اذعان داشت: عناصر کلیدی در یک ارتباط شامل گوش دادن فعال و بازخورد و موانع ارتباطی در برقراری ارتباط صحیح، قضاوت، بی توجهی به خواست دیگران، دستور دادن و یا توصیه کردن، می باشد.
دومین کارگاه آموزشی با عنوان "مهارتهای موثر در ارتباط" برای سربازان همیار سلامت پادگان شهید کبریایی برگزار شد و این دوره به صورت ماهانه و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.
نظر دهید