• 1403/04/04 - 11:45
  • /ZYzS
با حضور مسئولین دانشگاه

بررسی روند اجرایی بیمارستان بقیه الله الاعظم کاشان با حضور پیمانکار و مشاور پروژه برگزار شد

نشستی با حضور پیمانکار، مشاور پروژه و مدیران ستادی در روز شنبه 2 تیر 1403 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این نشست حاضران ضمن بررسی پیشرفت فعلی پروژه، به بررسی کیفیت کار و همچنین مشکلات موجود در مسیر تکمیل آن پرداختند.

در این نشست که با هدف بررسی روند اجرایی و تکمیل اسکلت پروژه بیمارستان بقیه الله اعظم کاشان برگزار شد برنامه‌ زمان‌بندی جهت ادامه کار به پیمانکار ابلاغ شد تا فاز اول پروژه در اسرع وقت به اتمام برسد.

تکمیل بیمارستان بقیه الله الاعظم کاشان، به عنوان یکی از پروژه‌های مهم حوزه سلامت در استان اصفهان، از اهمیت بالایی برخوردار است. امید است با تلاش و پیگیری مسئولین و دست‌اندرکاران و در ادامه حمایت خیرین، شاهد اتمام این پروژه در موعد مقرر و ارائه خدمات بهینه درمانی به مردم این منطقه باشیم.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه