• 1400/11/04 - 07:34
  • /Z4G

بازدید معاون فنی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دکتر علیرضا مغیثی، معاون فنی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر و مهندس عباس پریانی، رئیس اداره پیشگیری از عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز یکشنبه مورخ سوم بهمن ماه از گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید کردند.

دکتر مهدی دلاوری، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت دانشگاه و دکتر مرتضی پنجه شاهی، معاون فنی و کارشناس مسئول بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه و کارشناسان گروه بیماریهای غیرواگیر این معاونت، میهمانان وزارتی را در این بازدید همراهی کردند.

سپس در جلسه ای شاخص های گروه توسط کارشناس مسئول گروه بیماری های غیر واگیر ارائه گردید و مورد بررسی وتحلیل قرار گرفت.

این گروه پس از بازدید، به دیدار دکتر کوروش ساکی، سرپرست جدید دانشگاه آمدند و با ایشان ملاقات کردند.