• 1401/01/01 - 23:33
  • /ZbJ

بازدید رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کاشان از مرکز ارتباطات و پایگاههای جاده ای عوارضی و سان آرا

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کاشان از مرکز ارتباطات و پایگاه های جاده ای عوارضی و سان آرا بازدید کرد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کاشان از مرکز ارتباطات و پایگاه های  جاده ای عوارضی  و سان آرا بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر حسین ریاحی در این بازدید که ساعتی قبل از تحویل سال نو صورت گرفت ضمن عرض خسته نباشید خدمت همکاران و تبریک سال جدید، از پایگاه ها و ایستگاه سلامت نوروز  سال ۱۴۰۱بازدید کرد.

دبیر ستاد نوروزی دانشگاه  در ادامه، از فعالیت 31 پایگاه عملیاتی اورژانس پیش بیماستانی در ایام تعطیلات نوروزی از روز 25 اسفند1400 لغایت 15 فروردین 1401 خبر داد.

دکتر ریاحی افزود: 9پایگاه شهری و 16 جاده ای در شهرستان کاشان و 2 پایگاه شهری و 4 جاده ای در  آران و بیدگل در این ایام فعال هستند و به همشهریان و مسافران نوروزی خدمات ارائه می دهند.

وی به فعالیت ایستگاه های سلامت در محل پایگاه های جاده ای اورژانس پیش بیمارستانی برای ارائه خدمات درمانی سرپایی به  مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: پوشش کامل تجمعات و مراکز اسکان توسط اورژانس پیش بیمارستانی از دیگر برنامه های نوروز است.