• 1401/12/29 - 10:26
  • /ZbBa

انعقاد توافق‌نامه رفاهی بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کاشان و اصفهان

به منظور گسترش همکاری‌های پشتیبانی در جهت تامین رفاه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کاشان و اصفهان ، توافق‌نامه بهره‌مندی کارکنان این دو دانشگاه‌ از امکانات اقامتی به صورت متقابل منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به پیگیری‌ها و هماهنگی‌های اداره رفاه کارکنان دانشگاه با اداره رفاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امکان استفاده کارکنان از سوئیت مهمان‌سرای مشهد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فراهم گردید.

دکتر نجات خیری پور افزود: بر اساس این توافق‌نامه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز به صورت متقابل از مهمان‌سرای شمس آبادی قمصر این دانشگاه استفاده خواهند نمود.

مدیر امور رفاهی دانشگاه نیز در این خصوص گفت: پس از برنامه ریزی لازم جهت شرایط و نحوه استفاده از مهمان‌سرای مشهد از طریق پورتال معاونت توسعه به کارکنان اطلاع رسانی خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه