• 1401/03/01 - 09:02
  • /ZsM

اعضاء هیأت بورد گروه روان شناسی بالینی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه روان شناسی بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از گروه روانشناسی بالینی دانشگاه بازدید کردند.

اعضاء هیأت بورد گروه روان شناسی بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از گروه روانشناسی بالینی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیت های دانشگاه در خصوص تربیت دانشجویان مقطع دکتری تخصصی رشته روانشناسی بالینی صورت گرفت.

دکتر سید جلال یونسی و دکتر کاظم عاطف وحید اعضاء هیات بورد گروه روانشناسی بالینی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان کارگرنژاد بازدید به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش، در نشست سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیات علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه با اعضاء هیأت بورد وزارت متبوع، چالش ها و مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر عبداله امیدی مدیر گروه روانشناسی بالینی  نیز در این نشست، در رابطه با سابقه گروه، اهمیت این رشته، اعضای هیات علمی و امکانات و همچنین توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحاتی را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در پایان جلسه، هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دکتری تخصصی، امکانات و شرایط و... جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.