• 1401/02/20 - 10:37
  • /ZxL

احداث ساختمان جدید پایگاه سلامت شهرک آزادگان راوند

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت، از قول مساعد برای احداث ساختمان جدید پایگاه سلامت شهرک آزادگان راوند با تخریب ساختمان قدیمی به همت خیر سلامت آقای حسین قطبی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر علیرضا مفرح، فرسوده بودن،کمبود فضای ساختمان قدیمی و مشکلات متعدد موجود در سازه کنونی را از دلایل ضرورت احداث ساختمان جدید عنوان کرد.

وی یادآور شد: ساختمان جدید در زمینی به مساحت تقریبی ۱۰۰۰ مترمربع به شرط واگذاری زمین مجاور مرکز توسط شهرداری با زیربنای حدود ۴۰۰ متر مربع در یک طبقه احداث می گردد.

دکتر مفرح، در پایان ضمن تشکر از اقدام خداپسندانه تمامی خیرین به ویژه خیر سلامت این پروژه اظهار امیدواری کرد: بتوانیم با کمک خیرین گرامی، نیازهای مردم در حوزه سلامت را هرچه بیشتر برآورده سازیم.

وی، با بیان اینکه پتانسیل منطقه کاشان در بحث اقدامات خیر، نسبت به دیگر مناطق کشور بی نظیر و بی سابقه است، ادامه داد: می توان با استفاده از ظرفیت های خیرین سلامت هر منطقه، مشکلات موجود را حل کرد.