• 1401/01/27 - 10:55
  • /ZgK

آغاز طرح مبارزه با مخزن بیماری سالک در شهر آران و بیدگل

طرح مبارزه با مخزن بیماری سالک در محدوده شهر آران و بیدگل و همچنین اطراف پادگان شهید کبریایی و مجتمع فولاد کویر آغاز شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اعلام این مطلب گفت: در این طرح، مبارزه با موش ها به روش لانه کوبی و طعمه گذاری انجام می شود به طوریکه در مرحله اول لانه ها کوبیده می شود و در مرحله دوم لانه های تخریب شده که توسط موش ها دوباره بازگشایی شد با گندم آغشته به سم، طعمه گذاری می شود.

دکتر محسن قمصری، همچنین بر آموزش ساکنین منطقه در جهت حذف شرایط مساعد برای گزش از قبیل استفاده از پشه بند، نصب توری، استفاده از حشره کش ها، نخوابیدن در فضای باز، جمع آوری زباله ها، فضولات حیوانی و ... تاکید کرد.

لازم به ذکر است: مذاکراتی پیرامون اجرای هر چه بهتر طرح مبارزه با مخزن سالک با جانشین فرماندهی پادگان شهید کبریایی و مدیرعامل مجتمع فولاد کویر به صورت جداگانه صورت گرفت.