افتتاح بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان
بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هزینه بالغ بر 40میلیارد ریال با حضور سرپرست دانشگاه و تعدادی از معاونان و مدیران دانشگاه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،دکتر ابراهیم کوچکی سرپرست دانشگاه در این مراسم با اشاره به اهمیت بخش جدید، بیان کرد: با راهاندازی این بخش، امکان ارزیابی محصولات تراریخته، تعیین نوع و منشاء گوشت مصرفی در فرآوردههای گوشتی و پروتئینی، آزمون حلیت مواد غذایی و شناسایی باکتریهای بیماریزا به ویژه در محصولات لبنی، فراهم خواهد شد.
وی افزود: این امر به ویژه در شناسایی عامل بیماری بروسلوزیس یا تب مالت اهمیت دارد.
دکتر کوچکی همچنین به دستگاه Real time PCR اشاره کرد که در اواخر سال گذشته از سوی سازمان بهداشت جهانی به این آزمایشگاه تحویل داده شده است.
سرپرست دانشگاه با تشکر از مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و همکاریهای فنی اعضای هیئت علمی گروه مولکولی، توضیح داد که کلیه مراحل راهاندازی این بخش، از طراحی نقشه تفکیک تا اجرای الزامات فنی، به دقت انجام شده است.
گفتنی است دکتر کوچکی در پایان از بخش های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات معاونت قرار گرفت.
نظر دهید