• 1403/03/07 - 09:02
  • /ZRdR

جدول زمان‌بندی فرآیند ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مورخ 1402/10/15 که طی فرآیند بررسی مدارک و نتایج اعلام شده ، واجد شرایط انجام مرحله مصاحبه ارزیابی تکمیلی گردیده اند ، به آگاهی می رساند:

برنامه زمان‌بندی مصاحبه ارزیابی تکمیلی مطابق با جدول پیوست این اطلاعیه می‌باشد.

داوطلبان گرامی موظفند در زمان و تاریخ تعیین شده به آدرس: شهر کاشان، بلوار قطب راوندی، بلوار پزشک، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، دانشکده پزشکی، ساختمان فرقانی مراجعه نمایند.

اسامی پذیرفته شدگان نهایی پس از اتمام فرآیند ارزیابی تکمیلی اعلام خواهد شد. توجه: انجام این مرحله به منزله استخدام نخواهد بود.

حضور داوطلبان در هر دو مرحله (مصاحبه عمومی و تخصصی) الزامی است.

داوطلبان گرامی باید رأس ساعت مقرر (مندرج در جدول) در محل برگزاری مصاحبه حضور یابند.

توصیه می‌شود داوطلبان یک روز قبل از موعد مقرر، نسبت به شناسایی آدرس مرکز آزمون اقدام نمایند تا در روز مصاحبه با تأخیر مواجه نشوند.

برابر دستورالعمل، پذیرش داوطلبان برای انجام مصاحبه حداکثر تا قبل از اتمام روال ارزیابی تکمیلی (خروج) اولین داوطلب مجاز خواهد بود.

تذکرات:

• عدم حضور در تاریخ و ساعت مقرر، به منزله انصراف از ادامه فرآیند استخدام تلقی شده و امکان مصاحبه در نوبت دیگر وجود نخواهد داشت.

• با توجه به زمان‌بر بودن فرآیند مصاحبه، داوطلبان باید برای حضور چند ساعته در محل مصاحبه برنامه‌ریزی نمایند.

• از آوردن وسایل الکترونیکی اعم از هرگونه تلفن همراه، هندزفری،MP3  پلیر، ساعت هوشمند، و همچنین سایر وسایل شامل کیف، دفتر، سررسید، جزوه، لپ تاپ و ... خودداری نمایید. همراه داشتن وسایل مذکور هنگام برگزاری مصاحبه ممنوع بوده و از مصادیق تخلف و تقلب به حساب می آید.

• از آوردن همراه (بستگان) در محل مصاحبه جداً خودداری نمایید.

مدارک مورد نیاز:

• اصل کارت ملی یا شناسنامه (ترجیحاً کارت ملی)

• در صورت کسب مقام در مسابقات و رویدادها و جشنواره‌های معتبر استانی، ملی و بین‌المللی، ارائه اصل و کپی مدرک (ارائه مدرک در زمان مصاحبه الزامی است، در غیر این صورت امکان دریافت و اختصاص امتیاز به داوطلب وجود نخواهد داشت.)

• خودکار آبی

اسامی داوطلبان برگزاری مصاحبه