• 1403/04/24 - 11:58
  • /Z7jS
در سه ماهه اول سال 1403

2300 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در آران و بیدگل کشف و معدوم شد

در طی سه ماهه اول سال 1403، بازرسان بهداشت محیط شهرستان آران و بیدگل طی 4920 بازدید، وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را مورد بررسی و نظارت قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر محسن قمصری، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، در این باره گفت: "از این تعداد بازرسی، برای 404 مورد واحد صنفی متخلف، اقدامات قانونی از جمله صدور اخطار و معرفی به مراجع قضایی انجام شد."

وی ضمن اشاره به سایر اقدامات انجام شده، افزود: "3180 مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی، 119 مورد نمونه برداری مواد غذایی، 2901 مورد سنجش مواد غذایی با دستگاه های پرتابل و 113 مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی، توسط بازرسین در حین بازرسی صورت گرفت."

دکتر قمصری با اشاره به کشف 2300 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در این بازرسی ها، اظهار داشت: "این مواد با حضور دادستان شهرستان معدوم گردید."

وی در پایان از همشهریان خواست: "در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید، انقضا و سایر مجوزهای بهداشتی توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه شکایات مردمی 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند."

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل