• 1401/02/21 - 14:41
  • /ZLL
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان

170 هزار نفر طی سه روز اخیر در استان اصفهان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: طی سه روز اخیر 170هزار نفر از شهروندان استان اصفهان که جزء سه دهک پایین جامعه از لحاظ درآمدی هستند به صورت رایگان و بدون مراجعه خودشان به سازمان بیمه سلامت، تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند.

دکتر محمدحسین صفاری امروز چهارشنبه در نشست مشترک با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: این افراد فاقد هر گونه پوشش بیمه ای بوده اند و از لحاظ درآمدی در سه دهک پایین جامعه قرار دارند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان ادامه داد: پیش‌بینی شده بود افراد فاقد بیمه در کل استان بین ۲۰۰هزار تا ۳۰۰ هزار نفر متغیر باشد که با تدابیر صورت گرفته، کلیه افرادی که در دهک های پایین درآمدی بودند به صورت سیستمی و بدون مراجعه و ارائه مدارک، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. معمولا این افراد قشر ضعیف جامعه هستندکه نیاز هست توجه ویژه ای به ایشان بشود.

وی افزود: در همین راستا بر اساس تایید وزارت رفاه، سه دهک اول درآمدی به صورت رایگان ، دهک 4 با پرداخت 10درصد، دهک 5 و 6  با پرداخت 25 درصد، دهک 7 و 8 با پرداخت 50 درصد و دهک 9 و 10 با پرداخت 100درصد حق بیمه می توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.

دکتر صفاری در خصوص خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: ۹۰ درصد هزینه ها در بخش بستری و ۷۰ درصد هزینه ها در مراکز سرپایی تحت پوشش بیمه سلامت است. در بیماران خاص پوشش بیمه ای ۱۰۰ درصد است و این بیمه شدگان هزینه ای بابت داروهای درمان بیماری خود پرداخت نمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیمه سلامت برای افرادی که در دهک های درآمدی 4 و بالاتر قرار گرفتند فراخوان داده تا از دو روش غیر حضوری "سامانه شهروندی بیمه سلامت" به آدرس bimehsalamatiranian.irو یا مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد بر اساس آزمون وسع و مشارکت در پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار گیرند.

مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: همچنین افرادی که به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند با انتساب پزشک خانواده شهری می توانند از خدمات بخش خصوصی در مطب استفاده کنند و در موارد اورژانس از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بهره مند شوند.

وی در پایان افزود تمرکز اصلی بیمه سلامت روی پوشش درمان ناباروری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت می باشد بطوریکه 90 درصد از خدمات ناباروری معادل تعرفه عمومی غیر دولتی قابل پرداخت می باشد.