میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 27 اسفند 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/08/01 - 10:37
  • 377
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z28T
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

۷۳۶ دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی کاشان پذیرفته شدند

دکتر باقری گفت: ۷۳۶ دانشجوی جدید از طریق آزمون سراسری در این دانشگاه پذیرفته شدند وکار نام نویسی آنان از یکشنبه ۲۹ مهر ماه سال جاری آغاز شده است.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با این اعلام این خبر اظهار کرد: نام نویسی اینترنتی دانشجویان جدیدالورود از چهارشنبه ۲۵ مهر ماه آغاز شد و به مدت ۴ روز تا روز شنبه، ۲۸ مهرماه سال جاری ادامه داشت.

 

وی اضافه کرد: همچنین نام نویسی حضوری این گروه از دانشجویان هم از روز یکشنبه ۲۹ مهر ماه تا روز سه شنبه یکم آبان ماه به مدت ۳ روز بوده که به تفکیک رشته دانشجویان برای ثبت نام مراجعه می کنند.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اعلام افزایش پذیرش دانشجو در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: تعداد ۷۳۶ دانشجوی جدید در رشته‌های دکترای حرفه‌ای پزشکی، دندانپزشکی و سایر رشته‌های کارشناسی این دانشگاه پذیرفته شده‌اند.

 

دکتر باقری گفت: کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کاشان از روز شنبه ۵ آبان ماه آغاز می‌شود و تمامی این کلاس‌ها هم به صورت حضوری خواهد بود.

 

وی در پایان ضمن با تبریک به دانشجویان خاطرنشان کرد: امیدواریم که در سال های پیش رو، اقامت بسیار خوب و موفقی را در دانشگاه علوم پزشکی کاشان و شهر کاشان داشته باشند و آینده سازان خوب کشورمان باشند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 135890

تصاویر

کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu