• 1401/11/26 - 15:00
  • /ZyZ7

کمیسیون دائمی هیات امناء دانشگاه برگزار شد

بیستمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء‌ دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، دکتر طاهره مازوچی و دکتر افشار اعضای هیأت امناء و سایر اعضای کمیسیون در محل سالن شهید دکتر زارع ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در روز چهارشنبه مورخ 26/ 11 /1401 تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خاکساری مهابادی مشاور ریاست و رئیس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه، گزارشی از موضوعات و تکالیف دانشگاه در جلسه آتی هیأت امناء را جهت اعضای کمیسیون ارائه داد.

این گزارش حاکیست: عملکرد بودجه تفصیلی سال 1400 دانشگاه نیز طرح و تصویب گردید.

همچنین گزارش حسابرسی سال 1400 دانشگاه توسط حسابرس دانشگاه قرائت و مورد تصویب اعضاء قرار گرفت. در ادامه جلسه، پیشنهادات اختصاصی دانشگاه، بررسی و مورد تصویب کمیسیون قرار گرفت.

تصاویر

کمیسیون دائمی هیات امناء دانشگاه برگزار شد کمیسیون دائمی هیات امناء دانشگاه برگزار شد