• 1401/06/23 - 10:56
  • /ZV8

کمیته مرگ و میر خارج بیمارستانی کودکان 1-59 ماهه برگزار شد

با توجه به اهمیت سلامت کودکان زیر 5 سال و پیشگیری از مرگ و میر و معلولیت این گروه سنی، کمیته ای با حضور معاون بهداشت و نمایندگان سازمان ها و نهادهای مرتبط دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل در دفتر معاونت بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه در ابتدای جلسه، در خصوص اهمیت پیشگیری از مرگ و میر کودکان 1-59 ماهه و لزوم شناسایی علل بروز مرگ های خارج بیمارستانی و در اثر حوادث در این گروه سنی توضیحاتی را بیان کرد.

رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این نشست، علل بروز مرگ های کودکان در سال 1401 و روند مرگ کودکان در 5 سال اخیر را بیان کرد و شرایط مرگ کودکان زیر 5 سال شهرستان کاشان در سال 1400 را ارائه داد.

لازم به ذکر است: در ادامه جلسه، در خصوص پیگیری و اجرای مصوبات جلسه قبل مطالبی مطرح شد.