• 1401/04/22 - 13:54
  • /Z26

کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت تشکیل شد

دومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت با حضور رئیس و کارشناسان اداره روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان معاونت های بهداشتی، درمان و غذا و دارو و نماینده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان روز چهارشنبه مورخ 22/4/1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه در این نشست، با بیان اینکه مردم باید برای فرزندآوری انگیزه داشته باشند، گفت: هدف کلی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت این است که ایران جوان بماند، مردم فرزندآوری بیشتر داشته باشند و کشور از خطراتی همچون سالمندی، کاهش جمعیت و پیامدهای منفی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که در دهه های آینده کشور را تهدید می کند، مصون گردد.

حسن صفری، با توصیه به تقویت مسائل اعتقادی در مردم افزود: رسانه در دنیا حرف اول را می زند و هنر رسانه این است که می تواند پسرفت ها را پیشرفت و همچنین عکس این موضوع جلوه بدهد لذا می بایست از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.

وی، با تاکید بر بومی سازی تولیدات رسانه ای، به ارائه راهکارهایی برای تعامل با اصحاب رسانه پرداخت و تصریح کرد: باید فرزندآوری به عنوان یک ارزش مهم در خانواده و جامعه مورد توجه قرار گیرد.

صفری، با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در جامعه و اهمیت اقناع مخاطبین از تولیدات رسانه ای خاطرنشان کرد: در تولید محتوی باید نیاز و رضایت مخاطب، مد نظر قرار گیرد و ضمن اینکه دارای اثر گذاری باشد، بتواند اهداف دانشگاه در دستیابی به برنامه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تامین کند.

اعظم مدیحی کارشناس برنامه جمعیت و باروری سالم معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص قرارگاه جوانی جمعیت و اهداف و کمیته های فرعی این قرارگاه گزارشی را ارائه کرد.